O nama

O nama

Decorambient d.o.o. je preduzeće koje je osnovano iz potrebe da ponudi tržištu inovativne proizvode, koji postaju sve veća potreba u današnjem modernom društvu, a ne luksuz!

Mi smo uvideli potrebu da ponudimo proizvode kao i da vam stojimo na usluzi, kako bi vam vaš život podigli na kvalitetniji nivo, kako sa zdravstvenog aspekta, tako i da bi pružili konfor u korišćenju istih.

Preduzeće Decorambient d.o.o., ostavaruje ušpešnu saradnju sa Poljskim proizvođačima filtera za vodu i sanitarne instalacije UST-M, Klarwod i Domwody, koji su na evropskom tržištu prisutni nekoliko decenija. Shodno dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji sanitarnih instalacija i filtera za vodu proizvođači su postigli zavidan kvalitet uz vrlo pristupačne cene. Od samoga početka svoje aktivnosti usmeravaju na usavršavanje proizvodnje da bi se postigao vrhunski kvalitet.

o nama, decorambient

Sistem Air

Ostvarujemo uspešnu saradnju za firmom Skala Garden d.o.o., koja je uvoznik centralnih sistema za usisavanje italijanskog proizvođača SISTEM AIR, automatskih zalivnih sistema za travnjake Hunter i plastičnog rastera za parking travnjake. Vršimo projektovanje i ugradnju navedenih proizvoda.

Kako bi sve navedene inovacije bile što bolje organizovane u Vašem životnom prostoru i oko njega naš tim vam nudi uslugu planiranja, 3D projektovanja i ugradnje navedenih instalacija kao i enterijera. Projektovanje i izrada enterijera se zasniva na višegodišnjoj saradnji sa stručnjacima iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera kao i proizvodnje nameštaja.