O nama

O nama

Decorambient d.o.o. je preduzeće koje je osnovano iz potrebe da ponudi tržištu inovativne proizvode, koji postaju sve veća potreba u današnjem modernom društvu, a ne luksuz!

Mi smo uvideli potrebu da ponudimo proizvode kao i da vam stojimo na usluzi, kako bi vam vaš život podigli na kvalitetniji nivo, kako sa zdravstvenog aspekta, tako i da bi pružili konfor u korišćenju istih.

Preduzeće Decorambient d.o.o., ostavaruje ušpešnu saradnju sa Poljskim proizvođačima filtera za vodu i sanitarne instalacije UST-M, Klarwod i Domwody, koji su na evropskom tržištu prisutni nekoliko decenija. Shodno dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji sanitarnih instalacija i filtera za vodu proizvođači su postigli zavidan kvalitet uz vrlo pristupačne cene. Od samoga početka svoje aktivnosti usmeravaju na usavršavanje proizvodnje da bi se postigao vrhunski kvalitet.

o nama, decorambient

Sistem Air cleaning Decorambient

Decorambient d.o.o. ostvaruje uspešnu saradnju za firmom Skala Garden d.o.o., koja je uvoznik centralnih sistema za usisavanje italijanskog proizvođača SISTEM AIR, automatskih zalivnih sistema za travnjake Hunter i plastičnog rastera za parking travnjake. Vršimo projektovanje i ugradnju navedenih proizvoda.

Kako bi sve navedene inovacije bile što bolje organizovane u Vašem životnom prostoru i oko njega naš tim vam nudi uslugu planiranja, 3D projektovanja i ugradnje navedenih instalacija kao i enterijera. Projektovanje i izrada enterijera se zasniva na višegodišnjoj saradnji sa stručnjacima iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera kao i proizvodnje nameštaja.