Centralni sistemi za usisavanje

Centralni sistemi za usisavanje

Uvod u Sistem Air

Da bi upotpunili zdrav život moramo da vodimo računa o okolini u kojoj živimo kao i higijeni životnog prostora. Centralni sistemi za usisavanje – Sistem Air se pojavio iz potrebe da bi se što efikasnije i lakše održavala higijena u vašem domu, i nudimo Vam rešenje – centralni sistem za usisavanje renomirane italijanske kompanije Sistem Air. U današnje vreme na tržištu postoji veliki broj uređaja za čišćenje i usisavanje kućne prašine, koja je najveći uzrok mnogih alergija i bolesti disajnih puteva.

Ovo je revolucionarni sistem uklanjanja svih nečistoća iz vašega doma i projektovan je za laku upotrebu u svakodnevnom životu, a ujedno je najpovoljniji sa zdravstvenog aspekta.

Intro

Kako do centralnog usisivača

Vi nam pošaljite nacrt – projekat vašeg objekta u koji želite da ugradite centralni sistem usisavanja i mi ćemo vam izraditi idejno rešenje i ponudu za isti, sa detaljnom razradom utičnih mesta i preporukom za trasu instalacije, mestom i vrstom mašine koja će najviše odgovarati. Ukoliko niste u mogućnosti da nam pošaljete projekat objekta, mi ćemo doći do vas i napraviti skicu vašeg doma.

Prednosti centralnog sisitema za usisavanje naspram klasčnih usisivača su:

  • smanjena buka
  • veća higijena prostora
  • uklonjeni nedostaci klasičnih usisivača
  • bolja investicija
  • očuvanje zdravlja korisnika

Smanjena buka:

Verovatno znate koju buku proizvodi klasični usisivač, i prilikom usisavanja. Sa centralnim usisivačem možete raditi u bilo koje doba dana a da pri tome ne smetate nikome — koji se eventualno odmaraju ili rade. Sve to možete zahvalitit tome što je motor usisivača smešten na velikoj udaljenosti od mesta usisavanja.

plan
work

Veća higijena prostora:

Filter velike površine koji ne umanjuje jačinu usisavanja a osim toga razdvaja sitne i krupne čestice prašine — sitne čestice prašine i mikroprašinu izbacuje izvan životnog prostora u spoljnu sredinu. Jedan od velikih problema je alergija na kućnu prašnu korisnika usisivača, odnosno osoba koje se nalaze u prostorijama za vreme usisavanja ili odmah posle usisavanja. Aergije izazvane kroz mikroprašinu koja ostaje u našim sobama posle usisavanja sa konvekcionalnim usisivačima su kroz bezbrojna istraživanja dokazana. Sa centralnim usisivačem ovi neželjeni nedostaci klasičnih usisivača praktični nestaju.

Uklonjeni nedostaci klasičnih usisivača:

Uklonjene su poteškoće od klasičnog (pokretnog) usisivača, kao što je nošenje, vučenje pri korišćenju, poteškoće pri korišćenju u malim, uskim prostorijama.

Sistem Air cleaning Decorambient

Bolja investicija:

Prvi troškovi su veći nego kod klasičnih usisivača ali se investicija veoma brzo isplati. Filter se menja svakih 48 meseci, najlonske vreće, koje su velikog kapaciteta, menjaju se svaka 3-4 meseca.

Očuvanje zdravlja korisnika:

Važno je očuvanje zravlja ne samo onih koji borave u prostorijama već i onih, koji rade sa usisivačima. Za razliku od tradicionlanih usisivača kod centralnih usisivača nema prašine u prostoriji u kojem se radi jer sva nečistoća odmah biva prebačena van objekta u kojem se radi, odnosno usisava. Treba znati da kod klasičnih usisivača otprilike 25% usisane prašine se vraća u prostoriju, dok kod centralnih usisivača taj procenat je gotovo ravan 0%.

deluxe

Inovativna rešenja:

Air Cloud Sistem Air